Valborgsmässoafton

Ja idag ska vi dricka vin i en stuga vid vattnet vid öjarn, livet är så fint och ljust just nu..
Vi ses under solen ikväll..



All kärlek..

Matthew Perryman Jones - Save you



Varit i Gävle hela dagen med trevligt sällskap, nu på kvällen va jag ut och gick en sväng med Annika... Tur man har vänner som lyssnar.. Tack för idag.. Lägger in låtarna för min egen skull så jag om ett år eller två kan gå in och lyssna.. Kram på er

Amie Miriello - I Came Around


My Romeo..



I said,
Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting, all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say,Yes.


Romeo save me they're tryin' to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story baby just say ,Yes.

You make me wanna..

Ja idag har vi varit ute hela långa dagen och nu är jag hemma och dricker lite vin innan vi ska ta våra rumpor 50 meter för att lyssna på Joakim och hans kompanjoner.. Det här blir en bra helg, jag lovar er..





Puss på er vackra människor..

Bon Iver

Jag vet inte hur många nätter jag har legat raklång på min vardagsrums matta och gråtit till hans vackra röst, det här är bara så rätt... Det blir fler nätter på mattan på Grundbo.. den saken är säker.. Visst är kärlek vackert?

Trevlig helg mina älsklingar där ute, var rädd om varandra i vår solen..

min fina vän Bana



idag har jag umgåts med min bästa vän Bana.. Nu sitter jag ensam och lyssnar på musik och dricker en cider, fantastiskt.. Min andra bästa vänina kommer senare ner på stan och umgås, Therese.

John holm - Sommaräng.

Jag ville tala om
för att du skulle veta
tala om för dig
Det finns en sommaräng
där jag brukar leka
dit ska du följa mig
Där är det gröna grönt
och det sanna sant
dit ska du följa mig
och knyta vänskapsband
Där ska vi slänga våra skor
och gå så lätt på tå
och nå varann i skogens ljuva famn....


From a basement on the hill..

Tänk om jag hade lika lätt att bli förälskad i en man som jag har att bli förälskad i en låt, en ton, några ord, en text, musik, några lätta drag på en gitarr.. Då hade jag varit lyckligt lottad.. Men min stora kärlek kommer alltid vara en manlig  röst, som jag inte vet något om, som aldrig gör mig besviken.. Finns ingen som står mig så nära en sommar natt en kall vinter som Musik...




Detta är Kärlek..


Just nu dunkar jag Elliott Smith... Så fin...

Kär i en ängel..

Ja vi har stekt i solen hela långa dagen, nu ska jag förbereda mig en gnutta för en kväll med tjejerna och vin..  Är inte livet underbart så säg... Nej mina cookies blir en snabbis bara.. Ses på stan ikväll..




Du, jag och solen ikväll..

mamma har pysslat ihop en bild.


rätta till allt dom gjort mot dig.

Nu är det söndag igen, veckorna går så fort, snart är sommaren här och lika snabbt borta..Jag har jobbat och umgåts med dom jag tycker om mest.. Det är livet... Så glad var jag igår när jag fick umgås med Elin och Johanna igen och medans lyssna på Joakim.. Ja livet är underbart ibland.. Idag har jag gjort påsk fint, så fick jag så fint påskris av mina kära föräldrar som jag pyntat..





All kärlek..

finaste.


Hurtful


Ja nu är jag hemkommen från en dag med frukost med mina tjejer sedan har jag sprungit mellan mina hjärtan på smultronbacken ett tag innan jag stack iväg till Ängsbacken och gjorde ett skift och efter det vart det givetvis ännu en vända till Smultronstället. Blir så varm inombords när jag tänker på vad lyckligt lottad jag är som har helt allvarligt världens vackraste vänner.. Om jag kunna så skulle jag ge er allt i världen...




Jag blir nästan överhettad av allt som händer, finaste, underbaraste man.



Var rädd om era fina hjärtan....

RSS 2.0