blir bara så sjukt taggad


ja första dagen

på jobbet gick kanon, kommer bli kanon..

Imorgon ska jag vara där strax efter sju så bara att gå och lägga sig snart, men jag är inge trött sitter och dunkar party musik för fulla muggar.. Ja det blir nog allt Per på onsdag, kan nog bli roligt, ibland lyckas han riktigt bra..





Annars så är jag små förälskad i tanken på namnet andreas, vad i hela friden heter alla som är rakad och lång andreas på den här planeten eller? i think so.. ganska coolt..  jag kan tänka mig minst två, vilken planet vi lever i.. usch nu vart jag santa maria i bloggen, kryddarn lissan

Fascination

Ja då har Elin Johanna och gänget dragit till Tallllin medans jag ska vara vuxen och arbeta imorgon, känns så sjukt pissigt att det skulle köra ihop sig bara, ag ska vara glad att jag fått kanon jobb.. Ser fram emot att arbeta och komma på lite andra tankar..




Jag är lika sårbar som du, lika desperat som du
Säg nå´t till mej älskling, så jag vet att jag finns till!

Hatar Goebells

idag, imorgon och föralltid... japp.. fy bubblan..

image127


Nu ska jag gå och möta johanna för hon har problem att gå själv, sen ska vi marknadsföra och sedan är det gävle eller valbo som gäller sedan fest.. ikväll är det kharmas 1års dag, weioo..

Gissa rumpan???

image126

You are my high

Sjukt jäkla taggad på bira är jag när solen står så högt som nu, vi ska sitta här och pimpla lite sen blir det att sjunga och ha roligt med resten :) nu ska jag tvätta och fixa mig så jag ser anständig ut ikväll..



Inga regler alls och inga planer alls

Japp igår var det kanon med sol, lika så idag.. man blir så pigg och glad.. Nu kommer snart jojjo och ella ner med en cykel så jag kan trampa ner på sandvik, sen ska jag mysa i solen sen valbo en sväng.. sen får vi la se vart världen tar oss inatt som vanligt.. inga planer alls ännu..



girls


Lilla kate..

image114

Ja jag kan inte klaga på kate nash inte, stört skön...  Redan skrivit, sjungit tillräkligt om henne nu..
Men sjukt skön liten britt..


Ja nu ska jag dra mitt arsle till skolan för att fördriva min underbara tid med plugg och annat skoj, sen ska jag stanna kvar i skolan och göra den förbannade Goebbels, verkligen stort hat mot den mannen eftersom han är lite tråkig.. i alla fall i detta sammanhang. Johanna väääääntar :s bye


Grattis Therese, Grattis :)

image113

yes tette klara teorin idag, stort grattis.. very very happy...

Nu ska jag väl strax ta min lilla stjärt till gävle och ge min pappa en kram, ska övningsköra i min pärla dit också..sjukt jävla taggad är jag på körkort nu när jag har egen bil.. Men bara köra köra, så är kortet mitt sen..


Grattis igen gumman :)

pokerkväll

sitter hos pricen och dricker lite nu, får se va tusan världen tar oss inatt... puss så länge..



Bakom höga husen och planken,
På parkeringen går alarmen
Så kom om ni kan, kom om ni vill
Till pokerkväll i Vårby gård


the cure

japp, pumpat och är så där glad som man bara kan vara över att man är ledig en fredag.. Jag ska slänga fram damsugaren nu och dona här hemma.. förstår inte att det kan bli så sjukt mycket små sten och dam på två dagar..
Ja för att jag är jag och blivit världens morgon människa så har jag varit vaken många timmar redan..


Var hemma hos Doris igår och drack och prata. gud så mysigt..
Ikväll? blir det ändå mer dricka? ska ut och bruma imorgon juuu.. :)

och nu en fin låt till er... inte the cure, men vadå?




A fine frenzy - ashes and wine.. Looooove
 

Street map?

kul att man fick höra att jag är sån där människa som ingen vill kolla på film med, inte för att jag luktar svett, smaskar eller fiser.. utan jag pratar och vill konversiera.. tack för den.. Från och med nu ska jag alltid kolla på film med mig själv.. Diskutera livets svåra frågor och konstiga under med mig själv och ingen annan.. för ingen vill lyssna..

Ja så in i helvete mycket i skolan nu fan jag blir tokig så mycket att jag inte vet vart eller med vad jag ska börja..
Ska försöka skriva mitt student tal nu eller i alla fall börja.. Igår var jag och min pric på sånt där nedrans stör humör jag bara älskar att störa.. sån är jag och pric för den delen med.. love it..






Nu börjar resten av våra liv SP3B...

tjusigaste och flottaste bilden =)

image104

Lady..



Ja då sitter man i skolan med jojjo och ska fixa en monter och allt som hör till mässan på tre dagar, sinnes..
vafan dom får väl säga till i tid? men nej inte.. Har ringt till byggnadsprogrammeet men eftersom vi fått reda på¨detta på sent så kunde dom inte hjälpa oss.. Orkar inte punga ut 800:- för fyra plankor och lite gångjärn och skruvar.. sjukt..



Nej nu ska vi fixa informations blad, och plugga så man har det mesta klart vecka 19 då jobbet börjar..
Inte många dagar i skolan kvar nu, sen är man ensam i världen..




Jojjo och tanterna ;)

RSS 2.0