Everywhere to me..

Ja nu kom jag hem från min och Therese handling, skulle bara följa med henne egentligen men så vart det inte eller.. Hitta ett par söta skor, ett linne och lite smycken.. Ikväll ska vi tydligen dricka lite vin och men blir en lugn kväll, spar oss till imorgon.. Gjort av med alldeles för mycket pengar idag redan.. :)




would I want to let you off of this soapbox, baby?


what hurts the most


tjingtjong

ja nu sitter man här igen då, fortfarande inte änns bytt kläder.. springer runt här i min pyjamas och leker med therese.. Vi har tvättat och ätit.. kolla in dagens på www.tettebus.blogg.se vetja..



Nu lite mer pizza... det är jag värld..

mätt och belåten..

Nu är jag hemma och therese är här, pria kom nu också..
världens ångest... vet inte vad jag lyckats med igår, fått höra massa tok idag :S

Den berömda överkörda grodan..

Tackar man sig själv för att man mår som en påse hundskit idag då, fy i helvete..
Så sjukt jävla taggad var jag igår, slängde pengar runt mig.. Idag är jag inte fullt så taggad..
By the way så ringde i alla fall Sandvik och väckte mig så jag ska på intervju på ÄB 67, kan ju bli sköning.. Avdankad som man var, så tog det mig 5 "Va?" att fatta vart jag skulle och när..




Ja nu ska jag nog lägga mig igen och kolla lite one tree hill kanske, sugen..
Varför blir jag förvånad, gud vad jag ogillar kvinnor.. Önskade jag va man..

Stop

Japp, då har man varit vaken länge.. börjar bli sjukt taggad på en drink, mamma och pappa ringde nyss och sa att dom satt i 27 graders värme och drack vin.. då lär man ju unna sig något gött =) Ja dagarna har gått så förbaskat snabbt, känns som jag lär ta vara på dom få som är kvar..




One tree hill s05e09, fantastiskt bra.. Blir att kolla igen när man kommer hem från denna dags bravader..

Don't Dream It´s Over

image84


Allas älskling fyller år idag,
hjärtliga gratulationer till dig Per ;-)






















ett oändligt lyckorus

äntligen lisette


 
Tettebus tycker det ser ut som jag har cancer,
jag tycker att det ser ut som jag har bröst!

fine frenzy

med låten ashes and wine.. Helt dagen i ära, nu är jag hemma och varit galet trött.. Trodde jag skulle hamna i säng i tid igår, men i tid är aldrig ett kul val.. Kanske somna runt 3, eller något..
Gick förövrigt bra att jobba, .. Men man får inte många lugna stunder eller.. Men klart underhållande.. Jag och gänget kollade på skärgårdsdoktorn, sen var det sovdags för damerna..





Det finns 1000 sätt att såra mig på, men det här är inte ett av dom..

Pull The Pin

Bright Red Star - Stereophonics



image82

Ashes and wine

Ja då är man vaken och varit ett tag, hunnit träffa både pric och terrän :) Nu snart lär jag stoppa något i min mage som inte är mandelkubb.. Lätt att det blir så..  Sen work, till mina små älsklingar..




Bedrövligt..

nån som vill vara snäll?

image81

Detta är vad jag vill ha, en iphone.. Gudars skymning, sjukt läcker..

Wolf like me

Tv on the radio - Wolf like me... mmm love it



Kurrasbacken

Ja då ska man till kurrasbacken snart och mysa, jag va som i dvala igår sov konstant hela dagen tills pria kom hit och vi gick till terran klockan halv åtta ungefär.. Nu ska jag ta  och sminka mig sen ta mig till Stensätra..
Typsikt att det är fest ikväll när jag jobbar imorgon, blir man nå bitter eller.. Ska jobba 10 timmar imorgon så jag har inget annat val än att ta det lugnt..



 en puss från mig och hugo

Music or nothing..

Ja nu sitter man här i soffan och suktar efter att solen ska glida upp lite fint mellan husen, och fåglarna kvittrar och skolan snart är slut.. Vad jag har hört så är det cirkus 99 dagar kvar idag.. Nästa vecka betalar vi kryssningen också, kan bli riktigt skoj att göra något galet med SP3B.. Kommer garanterat bli mer sorgligt än glatt, med tanke på dagen efter studenten då det är meningen att man ska vara "vuxen"... Ja detta vuxet tror jag i alla fall inte på, jag viker av då jag kommer till det, jag vill vara Lisette 19 år ett tag till ja..


Idag fick jag mina t-shirts som jag beställt, skoj.. då kom jag och tänka på den här låten som jag tycker är fin...
Youssou N'Dour & Neneh Cherry "7 Seconds"



Kram och godnatt på er.. Pappa ringde idag och sa att han satt i t-shirt på balkongen och svettades.. Ja men det gör jag med.. med jackan på..

no good..

Nu är min älskling till far på väg mot en varmare värld, tänk att om så där sju-åtta timmar sitter han på vår balkong och kollar ut över havet.. nästan så han ser Afrika.. Jag är verkligen avundsjuk, men det är dom värd.. Mamma åker nästa onsdag då blir jag helt ensamen..



Nu ska jag sticka... Trevlig Onsdag..

Efter kalas

Ja då fick jag och granström för oss att ja vi skulle ner på 8:an och spela pil, jag var verkligen helt usel men glad för det va jag.. Vi ringde även Granströms man och han kom och spela skiten ur oss.. Sen gick dom till satoil och var så romantiska ikvällens mysiga sken, själv sitter man här och är bitter att jag hade gula tänder på video klippet i förra inlägget så nu sitter jag med sista lilla kletet av min tandblekning..

Kanske en film sen sängen, ska till lenas imorgon..



Kram på Kate Voegele - no good

påväg till valbo





Romeo..

Idag är det priyankas födelsedag, hon blir 20 år.. =)

Idag har jag busa med johanna sen åkte vi till valbo med micke och therese nu sitter jag och therese hos mig och väntar på att få gå hem till priyanka nu :)


Jävla nattskift, det suger pung..

Rafiki uf

ja då har vi presentaion för alla i juryn i dag då, får se hur detta kommer gå om det blir en bra fredag eller ej..
Ska ta och klä på mig snart, fick för mig att måla tånaglarna så lär vänta ett litet tag först..




Ha en bra helg

Ella och Jay

Det här inlägget skulle egentligen vara de ända idag men eftersom att youtube segar så glömde jag bort och börja skriva om annat, detta va meningen i alla fall.. Ella och jay in action, en låt till lissan :)


My Way Home Is Through You

Ja för att inte låta så patetisk så va jag på videohallen 1 timme, haha trodde du ja.. Gjorde therese sällskap så här på alla hjärtans dag..

Ja annars så har väl dagen vart som alla andra dagar, förutom att jag vart lite uppvaktad med chocklad och en sån mixer med glasbehållare.. vet inte vad just den sorten kallas.. Gulligt..

Nu ska jag ta en varm dusch, sen kolla på nå skit... Jag letar desperat efter något som kan förgylla denna kväll, men går så där.. Kan inte alltid ha flyt..


Igår var vi i alla fall och spela bille, jag slog nästan thomas över bordet.. va fan sjukt dålig, tungan va tydligen ute när jag sikta också...coolt måste ju sikta med något har jag hört, så där ryktes vägar..




Love

Scream & Light Up the Sky

image72

terran är glad, pria blöder


by the way

Söt bild från i Fredags..


image71

therese vet ingenting

men om ett tag ska jag och pric gå dit och våldsgästa henne när hon sover, kommer bli roligt tror jag.. fast precis nu när jag skrev det här kom jag på att micke kom hem sex så då vettetusan om vi vågar..

precis när jag kom hem så kom det två fönster killar, och nu står dom med halva kropparna hängandes utanför fönstret.. och jag sitter här och skriker.. Nej snart ska jag ut i solen och träffa pric, mysigt med fika i detta väder.. Sen träffa mamma en sväng efter hon slutat jobbet, va evigheter sen.. Pappa är på nån kurs i högbo så..




Hejsvejs..

Ja godmorgon..

har vaknat nu eller vart vaken ett tag, vart ner i tvättstugan och slängt i ett par maskiner.. känns skönt att bli av med det nu när jag jobbar kväll.. så kanske man vill hitta på något imorgon kväll..

Igår va jag och therese på lenas och pluggade, senva vi och fika sen vart det film och mys.. skönt en måndag..
Nu ta tummen ur arsle och städa ordningen denna lilla lägenhet..



Kram


cocoo bamboo

har äntligen dympt ner i postlådan, två dagar sent eftersom jag tänkt haft dom i helgen men vad gör det?
vart så ivrig så jag rev upp förpackningen då var den fylld med nå papperslikande konfetti, yes städa!

Fantastiskt väder så här tänker jag inte sitta.. Jag väntar bara på att tette ska käka med sin pappi sen blir det ut och göra stan osäker..



Juno

image64

Japp den va faktist jätte bra, här är juno och bleeker....


Hallelujah

för en ny dag på jorden, här sitter man i soffan ny vaken.. kanske dags att ryka upp sig ska ju till skolan och leka marknadsförare, gudars skymning va mycket vi har att göra den sista lilla delen av skolan nu.. Och teori blir det idag med, hoppas jag får jobba lite den här veckan så man får bra med pengar.. I helgen ska jag hem till mamma och pappa för dom åker iväg i tre veckor till cran canaria, va meningen att jag och bana skulle med men no money no honey..

Har glömt att skriva att Bana fått körkort, hallå där.. sjukt trevligt tycker jag..


va roligt med en massvis med nya läsare... hey guys..

ett klipp från sälen


du är ful..

Fan va folk är skrattretande, jag tror jag blir tokig.. och igår fick man bara skit tillbaka för att man va glad och visste vad man vela,, jag har då ingen tur med något ja.. elak och spydig va jag med... Sitter man här och kollar på kärleksfilm / annan del av köping med..







And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

30

image62

Ja idag ska vi fira självaste per, annars så drack vi ett glas eller två igår med.. sjukt nice..
Nu ska jag skutta in i duschen, för lelle och pric kommer hit sen så man inte luktar köttbullar och fisk då...
Man är ju inte den vasaste kniven i lådan heller, men ikväll blir det galaj med brudarna och grabbarna givet vis ;)


Bubbly


test


bamboo..

yes idag gick man upp förre åtta och skulle till skolan och få göra smörgåstårta, inte för att det föll mig i smaken men glad för det va vi, pumpa musik och dansa.. Sen hem och städa lyan sen på cykeln och till jobbet sluta åtta, skönt..

Mötte Bana, Pria och Terran.. Träffar Bana så sällan känns så konstigt när vi bodde ihop förr :/ men blir ju så när vi jobbar och pluggar olika hela tiden.. I helgen har per även kallad pluppen fest, kan bli riktigt kul :)


Har blivit Fashion Against AIDS fan tror ja, har lite allt möjligt.. beställt två tröjor och köpte en igår med :) sen conversen med.. Nyss hamna även ett par silvriga Bamboo örhängen i korgen, hoppas dom kommer innan helgen :) http://www.cocoo.se/web/folder.asp?folderID=153 för dom som är intresserad..


Nu lura någon, ja verkar som man måste göra det för att nån jäkel ska fatta att man inte alltid vill sitta själv på nätterna..Pria gick ju det vart så tyst då.. ja godnatt på er.. :)


..

http://www.youtube.com/watch?v=RRHs867Nnrg

..



ja här sitter vi hos mig och försöker videoblogga, ska göra ett nyrr försök så kommer film sen :D

pussilipuss

Lisette som barn, tydligen

image54

suspicious minds

nu ska snart min lilla sjuka kropp gå till videohallen och hämta therese sen ber det av till interflora och hämta annika sen kika prias nya fina lya :) sjukt kul blir det..

Fånge i min egen kropp, gud vad jag får till det ibland.. haha
i onsdags fick jag till det med, två ben och en fitta.. jag kan vara så elak ibland..


wrong?



ja idag har jag legat som en padda hela långa dagen, jag är den berömda överkörda grodan igen.. jag blir så less.. Men för allas vetenskap så va jag alldeles för galen i onsdags, vart både elak och tok glad när jag fick två låtar tillägnad till mig på fredo, haha.. Elin och Johannas - movie star och Jockes - Wish you were here.. hih





Missy higgins - where i stood..

RSS 2.0