We were born for this, yees..




Japp ska dona med lite mat nu sen ska jag sova så jag kan vakna imorgon, idag har jag och tette varit ute vid årsunda och myst, suttit vid vattnet och pratat.. Love it..

Passar på att säga att jag älskar min mamma, pappa för den delen också :)


Nu ska jag pussa min kudde för den är mjuk och alldeles alldeles underbar.

Tack Älsklingar

Tack till Elin och Johanna som hjälper mig med allt och lite till, ni är guldvärda...
Vad skulle jag göra utan er? :)


CKY - Close Yet Far

Raindrops

Japp då har man varit i skolan sen nio och nu ska jag iväg och jobba, känner mig skit trött fast jag sovit nio timmar.. Blir bättre när man kommer igång i guess.. Imorgon är det fredag och jag jobbar eftermiddag medans mina damer och herrar ska ha klassfest.. det suger.. Men jag vet att dom festar åt mig med..

Ihelgen ska jag storstäda och dona här hemma..




Puss i nussi

As I'm Leaving

Ja snart ska jag hoppa på jojjos cykel för att ta mig till truckskolan och köra travers, igår var första dagen, gick bra.. jobbade utfyllnad efter det sen träffa jag Doris :) Idag ska jag hem och dona här hemma efter kursen så det ser okej ut..




David Gray -  As I'm Leaving

I guess you never know what you got till it's gone

image155image156
image157
image158image159
image160
image161
image162

You always want what you can't have

trött som ett djur, full som en ko.. japp.. fy för studentens lyckliga dagar :) hahaha.. haft roligt i alla fall, huvudsaken..

Echoes, Silence, Patience & Grace

jag är sjukt grinig och bitter, men nu när jag ligger i sängen tills klockan är långt efter morgon och jag lyssnar på bra musik så kan jag inte annat än le.
Doris är på väg hit och ska göra mig sällskap, denna dag med snö blandat regn.. She's the light..





all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you...


Studentkryss, en bild säger mer än 1000 ord

image146
image151

image149
image150
image147image144
image153
image154


Fredag-Söndag

I fredags hade jag så sjukt skoj och mådde så sjukt dåligt igår så jag är glad det är söndag för idag så ska vi på kryssning jag och mina snygga brudar, karlar för den delen också... NU börjar festen mina damer och herrar..




no place like home

japp då har man varit vaken i en halv timme redan, klät mig och donat med väskan.. Bara två tidiga dagar kvar, för jag har sånt flyt att man är ledig i helgen med betalt :) På söndag åker jag och brudarna på kryssning, ska bli så sjukt jävla kul.. Sen är det ledig vecka, plugg, klipp och bal som står på schemat då...






...

Ja äntligen är elin och johanna hemma igen, allt är som vanligt när dom kommer på kvällskvisten och busar..Jag förstår inte jag kan inte sova längre, vakna första gången vid åtta..


Ses..


Adele - hometown glory


RSS 2.0