Twix

Twix bar förpackningen är transparant nästan, har aldrig vetat det förut, läckert..


Tror jag börjar bli sjuk, så trött nu för tiden.. kommer aldrig upp på morgonen.. Kanske bara för att jag vet vad som väntar mig när jag vaknar, skola och plugg.. Ja coolt med twixen i alla fall

min paolo



Oh, Jenny you are crazy!
First I'm perfect, then I'm lazy
And I was calling you my baby
Now it sounds like you just left me.
And it kills me!



All kärlek till dig..

Läskigt..

yes vi kommer till det sen, igår jobba jag på Topasen gick sjukt bra. Vart lite stressad när jag skulle vänta på en dam som vart på kalas så självklart blir allt försenat. Men cykla därifrån 10 över nio sprang upp och fixa lite sen tjugo i va jag hos per på han utflyttningsfest, trevligt med lite nytt folk :) men sen vart evighets lekandet lite långdraget så jag vingla hem till grundbo.. Orka inte putsa nå mer då :P

Då slog det mig, Saik har nå lag fest då börjar min lilla granne (som spelar i saik och därför säkert askalas) stoppa in nyckeln och dra i min dörr han stog där ett tag tills han förstog att detta va min lägenhet då sprang han upp som en stucken gris. Det va otäckt eftersom jag precos somnat..





Snart fixa och dona innan jobb..


Never be alone

image47image46image45image42

On your porch

Japp idag va man ledig men ändå kom elin och väckte mig strax efter elva, galet..:)
Johanna elin och emil va nyss här och våldgästa mig, nu väntar jag på att åka till valbo med mamma och pappa mina godingar det.. vad händer ikväll då? är lite taggad på ett glad eller två :)





The Format..

Woke up this morning, bitterness in my mouth.

Ja som vanligt vaknar jag inte förns johanna skickar sms och söger nu går jag till skolan, trött som en tok..  Men inne på skolan börja vi tagga studentkryssningen, fick greja allt idag eller imorgon.. då jäklar blir det fest, det roliga är att vi åker till estland en vecka innan sen studentkryssen till lettland (?) veckan efter typ.. galet vad det kostar att ta studde..

efter skolan så vila jag lite, sen Lenas med bana nu hemma och städat och till och med tvättat golven själv förut har elin och johanna fått hjälpa mig.. blir som en stor vattenpöl när jag gör det men fick ta det idag.. Nu mys



Your heart is really something
Your love, a complete mystery to me.

music for my love...

Låtar som gör mig både det ena och andra..



David gray - this years love, babylon, please forgive me, sail away.
Razorlight- America
Citizen Cope - Son's Gonna Rise, Sideways
Justice - D.A.N.C.E.
La Rocca  - non-Believer
The Killers - Read my mind, When you were young
Tyler Hilton - Missing You
Amy Winehouse - im no good, Me and mrs jones
Justice vs. Simian - We Are Your Friends
Paolo Nutini - These Streets, Last request
The Honorary Title - Stay Away
Tegan and sara - Downtown, Walking with a ghost, Where does the good go.
Mozella - say it aint so
The Format - the first single
The kooks - inside in inside out hela skivan men mest seaside & matchbox även covern på crazy
Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes
Pink floyd - wish you were here, money, time .mm.
Nada Surf - Always Love
The cure - Boys dont cry, friday im in love
Tingsek - World Of Its Own
 Marvin gaye - Sexual healing
The Constantines - Soon Enough
Stevie wonder - master blasting
Artic monkeys album what ever people say i am
Jamie T - If you got the money
Regina spektor - samson
Strays dont sleep - for blue skies
Ryan adams - so alive
Mitchell brothers - alone with the tv
Mamas and the papas - california dreamin
Keane - she has no time
Jack penate - Torn on the platform
Band Of Horses - The Funeral
Jimmy eat world - 23
James Morrison - You Give Me Something, this boy, one last chance
Hoffmaestro - Desperado
T2 - heartbroken


nu vart det stop i huvudet, eller nej nu candi staton - you got the love.. sååå slut med detta uttråkande inlägg.


Your destination is the brightest star

jag sitter i soffan, lägenheten är fylld av ljus och jag spelar puzzel på facebook och lyssnar på stevie wonders samlings skiva, hallå där lite dum jag måste se ut.. alla andra är fast vi något lite vettigare som ett spel som har mening här sitter jag och löser puzzel hela dagarna.. igår satt jag till tre och löste.. klara till och med ett som va extra svårt.. galet..


Imorgon ledig från skolan, så ska försöka hinna tvätta, fixa lite grejer på stan sen plugga teori.. mycke ändå..
Jobbar i helgen, skönt det..

by the fucking way?

va fan tog vägen, vägen? jag kom just på att jag umgåts hör ni vad jag säger med ja? sinnes..
brösten höll på trilla ut och bollen va över allt... man blir ju inte mer än tokig på hetingen som står vid hennes sida..
GE MIG inge mer tok...


Pric har vart lika tokig i helgen därför lär jag självklart tillägna en liten låt till henne.. Marvin Gaye  - (sexual) healing.

full fart..

ja det va meningen att det skulle bli lugn i helgen, men tjena mitt bena...
I fredags vart det skumpa och korken döna in på nelsons balkong så det fick man be om ursäkt för ;P
vart bra på snurren där, och det har man fått höra på mina kära socker pullors bloggar, tack för det elin åkerlund nava och Johanna söderberg för det.. Igår fyllde självast fru Wiltshire så då vart det rajtan tajtan där och sen kom pric ja men givet vart det lite mer, sen biljard jag vann för övrigt sen både det ena och andra.. :D




Nu städa den party lya..

sling

japp nu iväg och fixa frippen, kan behövas lite slinger i skallen nu :D


By the way, moskva va något utöver det vanliga.. Ryssland va kanon
borta bra men hemma bäst

helt fuckad..

blir jag i huvudet, mycket till fritid när man pluggar i skolan hemma i sömnen på toa vart fan man än är så har man plugg i huvudet, även om jag hittar på något med kompisarna så är det plugg som står med stora bokstäver framför mig.. Hur kunnde jag vara så dum att välja samhällsvetenskapliga och sen ännu dummare ekonomi? ja sånt kommer man på när det är 5 månader kvar i skolan..

vi åker till estland i april i alla fall, nice.. läran har valt att mitt och johannas företag ska få åka till hälsingland och represtentera, peace fan.. Rafiki UF


ja idag har jag filosfi redovsining om jens tankar om döden, lätt att redovisa någon annans tankar..  i mmåndags hade jag två prov i psykologi och imorgon geografi prov.. blir en match att aldrig glömma på studenten..


Susie Suh - All I Want

Hide And Seek

image41

ja igår var bara som en stor lek för halv vuxna, haha.. vi hade då roligt när vi busa.. jag va på stör humör och gick hem till therese kompis och fråga om han vela dela på en påse snacks han va taggad.. yes.. pria och therese dök upp dom med, buuuh.. ;) jag såg en sko i ett träd den fick vi ner efter många om och men med en hårpray, sen när vi skulle förvärkliga detta då klev jag i männskligt bajs, jag trodde jag mosa någons fot men nej BAJS..

Fredags åttan en svängis sen sova, idag skulle jag städa och plugga men så klart när jag ställt in mig på det då ringer ängis och vill att jag ska leka av mig med damerna och herrarna vad gör man inte för dom?


By the way, we love bana long time..


lite Sade i högtalarna och plugg..
Lycka till Bana och Lisette

teori...

jag och bana har pluggat trafikregler nu, och kollat resor sjukt nice..

annars lugnt ikväll, inge vidare taggad.. mycket i skolan och annat nu så ;/

winter wonderland pic..

image40image35image36image37image39

your art matters...

Borta bra men hemma bäst :) nu sitter jag hemma och kollat på dom två senaste avsnitten av one tree hill, gud blir tokig..

Haft super skönt i sälen, varit ute nästan hela dagarna och umgåts med annika och therese inte en granne på flera mil.. haha.. igår skulle vi på pilgrims mäsa då trodde vi att dom mena smycken men när vi dök upp där var det en kyrka så vi satt där och lyssna på en gudstjänst istället inte riktigt planerat men ändå så där stod vi som tre frågetecken och väntade på att smyckena skulle kika fram bakom något hörn men näe det vart salmen 113 122 124 istället kanske lika bra det med, amen sa jag i fel tillfälle 12 gånger så amen igen.. igår åkte vi hundspann också ,världens sötaste som hjälpe oss, bestämde mig för att han hette johan eller david han bjöd oss på harrys igår men det vart inge sånt för oss.. fy för lindvallen och deras stora område.. Hundfjället, tandådalen och lindvallen och allt vad det innebär tack för detta äventyr, joängslingan speciellt vilket paradis :)




you made me this way, you know..


winter wonderland..

Igår va jag trött vill jag lova, men jag lyckades ta mig till terran och därefter möta killarna på centro, sen hem och sova.. det va trevligt :) vart inge jobba idag, rätt skönt att få sova ut en dag i alla fall..

imorgon är det meningen att vi ska åka till sälen, men vädret dit verkar inge lovande.. får se hur detta kommer gå :/
pria verkar inge pigg heller, ja det är väl våran tur förstår ja..


I would lay your body down and rock your tears away..

image34

gud vilken hysteri över detta nyår, världen går inte under folk.. 8-7-6-5-4-3-2-1-0 poff? vad är detta.. Lev..

Idag slog det oss, på söndag packar vi våra väskor och drar till sälen eller hundfjället och leker av oss detta julstök.. känns helt allvarligt skönt att åka ut mitt ute i ingenstans och komma ifrån det här en stund och det kommer från mig.. ingen älskar att vara i skogen mer än mig va? haha.. fått för dåliga bilder av det när jag va strand satt mitt i natt utan något, som tur va det bara 5 timmar.. haha..


Gott nytt år folk, visst kommer detta år bli bättre än alla andra vi levt? hittills har alla år bringat något som var värre än det förra så ja jag tror det är min tur nu med ett bra år.. eller så inte.. i år händer något ännu värre, nu skålar vi för det.. och jag saknar min mormor och morfar som är 500 meter på andra sidan stan som jag ser var och varannan helg? vart har ni tagit vägen mina älsklingar?


**
I hope you find somebody who
Will love you like I do..

RSS 2.0