Pink floyd

My father tune me into rock
Put me up on pink floyd a band from the british blocks..



Japp då har man varit vaken en timme, annika kommer väl ringa snart sen bär det av mot huvudstaden..
Umgås och göra av med pengar.. Elin och Johanna kommer också..



Ses ikväll eller något..

please let me get what i want

japp då sitter man här igen, jag har tvättat hela dagen ja nu har jag fixat mig och ska umgås med annika och bana.. är så kul att umgås med bana igen, blir så glad :)



nu kom annika och vi ska sticka och hämta bana sen gävle

frisör, ja tack..

Ja jag ska till frissan om tio min och färga håret, tackar..
Vakna åtta och ringde liii och bekräftade arbetet, sen körlektion, lunch och nu färga håret..
Sen skulle kanske damerna Johanna och Elin kika förbi igen och kolla gamla laguna avsnitt..

Nej nu lär jag springa,,,


Apologies

Nu är jag så där snäll som bara jag kan vara, en kanon fin låt till er från mig..



Fake Empire

ja då var det redan måndag, den här helgen gick riktigt jäkla snabbt.. Haft skoj i alla fall..
Igår var jag hemma och dona hela långa dagen, så nu är det fint här hemma.. men man hinner ju bara vända ryggen till så är det stökigt igen..

Idag ska jag till Ikea och leta efter nån smart förvaring till mina kläder, det är sjukt va fullt det är i mina hyllor nu..
På fredag sticker vi till stockholm och nördar i alla fall.. Jag elin johanna och annika..




Fortfarande the national och kommer alltid att vara the national

Annika Pric Lissan och Perra

image98

Sourcream

Japp då sitter man hos mamma och pappa igen, väntar på att kalle ska ringa så vi kan röra våran fina rumpor mot bruns :) sitter här och äter mig mätt på chips smulor, inge kul att laga mat ensamen i den här vilan som låter och spökar.. Dunkar Jackson waters, Pink Floyd och The National nu så jag slipper höra.. Mamma och pappa är på nån kalas..




Come sweet fire of mercy
Cover up my skin
Warm me like the sun
Won't you let me in
To come, come undone

Come undone

japp då har man pluggat typ hela kvällen då, affärsjurudik stod på schemat.. Alltså studerat köplagen och alla andra lagar.. Japp idag sa jocke att det bara var 10 veckor kvar till studenten det är galet.. På onsdag ska sp3b på middag på bolaget och få lite kontakter med de loka politikerna, jag johanna och elin tyckte det verka skojigare med ett glas vin och lite dans men helena sa nej. Det blir väl till att spetsa fantan lite, erik sa ställa sig på scen och säga bajs.. Bara för att erik är erik och ska göra det man inte får?





Förbjuden frukt till folket..

Pumpkin Soup

- Kate nash


Japp, igår softa jag med pric på dagen sen vart det fika med annika och systrarna Ibrahim.. Sen fick vi ett galet ryck och stack till Lobby, rätt skoj faktist nyktra som vi va :) Jag vart elak och stampa där ifrån, sen ångest.. haha tur att det löste sig.. Johanna dök upp som en gammal prilla i snusdosan och babbla som aldrig förr, go gumman..
Ja vi fick dansa och se hur det såg ut när man va nykter, kul helt enkelt..


Nu valbo..

Lite bilder från mamma och pappas dator :)








Fantasi värld

är vad jag lever i, ikväll ska jag ropa efter evig kärlek.. Fan shit finns det inga mirakel, vi vill ha ett här?




Tack för att du finns och är ärlig..

men vafan ett sista bara för att

The kooks, min älskling luke har kommit ut med en ny låt och ja dom har en video tack så fucking jävla mycket för det U.K.... out 31.3.08.. Nya skivan KONK, jag hoppas verkligen att den är så sjukt jäkla lika bra som inside in inside out... bra svenska där bara av ren upphetsning till brittisk musik..



inte paolo heller, vart är världen på väg?

Nu ska jag fan starta en revolution mot världen och dess musik? ni kan lyssna på spears nya dänger? men inte musik med en sångare som får dig att rysa från tårna? vad hände? jag lovar jag skulle kunna bli elak nu..


Föresten vad hände när "vem som nu än skapa människan" skapade mannen? varför så besatt av kvinnor och allt som hör till? fan lev lite karlar, vad fan är en kvinna? inget mer än ett djur som du din lortiga kille.. Och endå så ber jag om att få bli kille ibland? tror jag helst skulle vilja va en mygga ha en bra dag sen är det bra? vad tror ni?


kan inte sluta

by the way suger det stenhårt att ingen jävla band jag lyssnar på verkar ha råd med en musikvideo, vad är det här? folk lyssna lite på musik så dom får råd, jag letar och letar och hittar hemgjorda grejer? bra musik ska väl ha lite kredit..


uah..

Kände mig så här brutal, när jag inte la in låten.. Här har ni sköning musik... My love..


The National

japp music for my love, my love, Music..


Ja då har man fått träffat dom efterlängtade päronen, shittan va kul.. saknat dom ja, jag är som en flicka på 11 utan kompisar när dom är borta, vafan dom är ju kött och blod, klara mig ej..  Hoppas man börjar piggna på sig lite nu, idag känner jag mig betydligt bättre, trött men det går väl över.. Saknar mina tjejer och allt kring det, fasen vart isolerad i två veckor.. Imorgon är det Taco som gäller på den högsta backen i stan, mum.. Mys och Vänner på tv:n..
Nu väntar jag att P ska ringa så det blir lite skit snack med A och T.. Jag lär väl följa trenden? Öh nej, nördar, JA!





Kyss och Smek..

Stop and Stare

Ja nu börjar man bli lite piggare, i över en vecka har jag legat som en silll i burk och suktat efter att få komma ut.. Nu är min mun okej, men jag blir så trött av tabletterna.. Johanna och Elin lekte med mig igår, dom hjälpte mig göra fint här hemma, dom är bara för underbara.. Sköna böner.com


Ja idag är det onsdag igen, mamma och pappa sitter på flygplatsen i las palmas och väntar på att få flyga hem till lissan.. Ska hem till dom på fredag och äta mat och mysa..  Blir ju inge galej i helgen när jag äter medicin så man ballar ut, orka..





Fet kram till er.. Nu duscha av äckliga mig innan johanna och elin kommer igen :)

underbara

vilka underbara kompisar jag har som ställer upp när jag är sjuk och är ensam, både annika och pria har varit en vända på ica och köpt tvål åt mig så jag kan duscha :) vilka tjejer.. Har tvål för en hel familj nu :)


Är på bättringsvägen tror ja, känns lite bättre idag.. Men så sa jag igår också.. Hoppas..


Run..

Yes sjuk och jävlig och mamma och pappa är borta, uahh.. Min faster är också där nu, saknar henne också..
Va ensam och vilsen man kan känna sig bara för att man är sjuk.. haha lite mobbad ligger här i sängen och lyssnar på "Sad song for dirty lovers"




vad ska hända?

After midnight..

Ja igår hade vi skoj, fick god mat hos pria sen va vi ute på djuptvatten hela kvällen.. Vätskekontrollerna var sjukt många efter vägen ;) Nu har jag duschat och är pigg igen, ska väl gå och möta på Annika snart.. Äta en bit mat, är så sugen på en fet köttbit.. Får la se vad det blir..


Bana kommer hon med ;)

Slow Show



Ja igår satt vi hos annika och drack något glas vin och kolla på så ska det låta, låter seriöst och vuxet.. Men sen tog vi våra vackra ben ner på stan, kika runt lite.. Vi sluta på 8:an för vi träffa Josef eller Niklas utanför mig och han tvinga med oss.. När vi länmnat av honom var det dags att gå hem, där trippar jag upp så glatt för trapperna hinner inte tänka, där ligger jag som en förlamad kosa i trappen, nykter som jag var får nå stackars karl ta mig i handen så jag kommer upp.. Jag tror allvarligt att jag höll på skratta ihjäl mig.. Ont i armbågen, låret och huvudet har jag idag..



Ikväll Pric's födelsedags/inflyttnings party.. Sen lobby.. nu jävlar.. inge play station hitta vi heller, jävla karlar..

RSS 2.0